2012-12-28 10:10:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - ne vállaljon mindent magára!

Napi horoszkóp december 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Tele van feszültséggel, azt sem tudja, hol áll a feje, és melyik halaszthatatlan ügyének megoldásával kezdje a napot. Nem csoda, hogy amikor valaki szemrehányást tesz valami elmaradásáért, akkor legszívesebben a torkának ugrana. Nem kéne!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az otthonában minden a feje tetején áll. Nem csoda, hiszen egyedül ön az, aki úrrá akar lenni a minden elborító káoszon. A munkahelyén is nagyon sokat vállal. Ha egyszerre több fronton küzd, rövid idő alatt felőrlődik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Folyton azon gondolkozik, hogy miképpen tudna munkahelyet változtatni. Egyelőre azonban mindig rá kell jönnie, hogy ennél jobbat, mint ami most van, nem találhat. A változással valóban jobb lenne még várnia egy kicsit.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne hallja meg a pletykákat: a jó részének a fele sem igaz, a másik fele meg „népköltés”. Ezt hamarosan a saját bőrén is tapasztalhatja, amikor majd saját magáról hall hajmeresztő történeteket. Akkor megérti, mit jelent az ostoba rosszindulat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Remekül érzi magát, a munkahelyén ön a fő mulattató. Talán túl hosszúra nyúlt a karácsonyi időszak, ezért is érzi magát annyira elemében, mintha csak rabságból szabadult volna. Szerencsére a vidámság haza is elkíséri.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Akkor érzi magát a legjobban, mikor a társával van, mégis folytonosan veszekedéssel töltik az időt. Talán túl keveset vannak együtt, és ez okoz feszültségeket, vagy épp ellenkezőleg: túl sokat, és ettől érzik magukat rabságban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Még csak alig kezdődött el ez a rövid hét, és ön máris a végét várja. Pedig rengeteg a teendője, és az is lehet, hogy egyedül kell állnia a sarat a munkahelyén. Egyel több ok, hogy hazavágyjon. Tegye kellemessé az estét a partnerének is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jól teszi, ha nem akar mindent magára vállalni. Amit lehet, úgyis magára terhel az a kisebb közösség – legyen az kollektíva, vagy család – ami éppen körülveszi önt. Végre meg kell tanulnia nemet is mondani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Maga sem tudja, miért nincs ínyére az a dolog, amiben tegnap még az örömét lelte. Ha jót akar magának, próbáljon meg egy kis változatosságot iktatni a hétköznapjaiba, különben még az is rutinná lesz, ami öröm lehetne.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy érzi, bármire képes lenne azért, hogy végre felhívja magára a figyelmet. Sajnos azonban, amit eddig elmulasztott, azt nem biztos, hogy egy csapásra bepótolhatja. A tehetség is csak annyira van, amennyire használják.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Már megint a szerettei igényei elé helyezte a sajátját. Ön rendkívül erős önérvényesítő akarattal bír, de ne feledje el, hogy háttér nélkül ön is semmivé lenne. Becsülje meg hát azokat, akiknek a biztos alapot köszönheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valakiről, akiben eddig maximálisan megbízott, most kiderülhet, hogy nem is annyira biztos pont az életében, mint gondolta. De lehet, hogy túlreagálja a bajt. Egy baráti beszélgetés még nem szerelmi légyott. Legyen higgadtabb!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: